Rechtswinkel ZWN

Werkwijze

Rechtswinkel Zuidwest-Nederland behandelt al uw vragen professioneel en snel. Wij gaan vertrouwelijk en zorgvuldig om met al uw gegevens. U kunt uw vragen stellen tijdens het spreekuur of via het digitale formulier op de pagina “Stel uw vraag“.

Het inloopspreekuur vindt iedere zaterdag plaats van 12:00 tot 14:00 uur in  centrale bibliotheek van Roosendaal. U kunt ons vinden door de bordjes te volgen die in de aankomsthal zijn geplaatst. Onze kamer bevindt zich boven aan de trap gelijk links. Daar staan stoelen waar u plaats kunt nemen. Tijdens dit spreekuur kunt u zonder afspraak en geheel vrijblijvend bij ons terecht voor gratis juridisch advies. Gedurende het gesprek vragen wij aan u zoveel mogelijk informatie, zodat wij ons later kunnen beraden over een juiste juridische oplossing van uw probleem. Het is belangrijk dat u alle relevante stukken meeneemt naar het spreekuur.

Als u uw vraag via het digitale formulier stelt, dan ontvangt u de eerstvolgende werkdag een bevestiging van ontvangst. Indien nodig vragen wij hierbij om aanvullende documenten of ontbrekende informatie. Hierna kunnen wij voor u aan de slag, om uiteindelijk te komen tot een passend advies.
Wij streven ernaar om alle zaken binnen 10 werkdagen compleet af te werken. Wanneer u geen reactie van ons ziet, ga dan even na of ons bericht misschien in uw spam folder terecht is gekomen.

Omdat Rechtswinkel Zuidwest-Nederland een door rechtenstudenten opgericht adviesbureau is dat gratis juridisch advies verstrekt, kunnen wij u geen garantie bieden dat onze antwoorden altijd waterdicht zijn. Wij zullen er echter wel alles aan doen om u op een professionele manier van advies te voorzien. Om de kwaliteit te waarborgen wordt elk advies binnen onze stichting door meerdere medewerkers gecontroleerd.

In uw belang zullen wij bij spoedeisende zaken met grote (financiële) belangen vrijwel altijd adviseren om een advocaat in de arm te nemen.